Vanliga Frågor om Starpery

Våra dockor är tillverkade av högkvalitativ elastisk TPE som uppfyller nationella hälso- och säkerhetsstandarder. Dockan har ett välformat skelett och leder för realistiska poser. För att bevara dockans elasticitet och hållbarhet, undvik överdriven töjning över långa tidsperioder.

Det är en standardprocess att montera och placera skelettet på exakta punkter. Små fyllningar kan förekomma på dessa hål, men det är inte en tillverkningsdefekt.

Var försiktig när du klär din sexdocka. Tvätta alltid kläderna minst 2-3 gånger innan användning för att undvika färgavtryck.

Undvik att exponera din docka för solljus under längre tidsperioder, eftersom detta kan påverka TPE-materialet negativt.

Om veck eller tryckmärken uppstår, använd en varm handduk för att jämna ut dem. Tryckmärken försvinner ofta naturligt med tiden. Du kan använda en värmepistol för att mjuka upp materialet och åtgärda mindre skador.

Damm och smuts kan rengöras med vanlig tvål i duschen eller badet. Var försiktig med fingernaglar och grova material som kan repa dockans yta. Efter rengöring rekommenderas användning av talk- eller majsstärkelsepulver för att återställa dockans känsla och utseende.

Om dockans yta får repor, skärmar eller hål, använd det medföljande TPE-limmet för att reparera dem. Rengör det drabbade området med sminkborttagare innan du applicerar limmet. Se till att det defekta området inte är under spänning när du applicerar TPE-limmet, och låt det torka i ungefär en halvtimme.

Starpery erbjuder ett brett utbud av kroppstyper och huvuden, vilket ger dig möjligheten att skapa den perfekta dockan för dina behov.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå